Wandeldag 5

Pamplona -) Puente la Reina

Vanochtend al om 6:00 opgestaan want het zou heet worden. Om 6:30 loop ik van de herberg door Pamplona, uitgezwaaid door de vrijwiligsters. Deze etappe is zo mogelijk nog weer mooier.. We lopen over de Sierra de Perdon, langs een giganintische rij windmolens. Aan de ene kant van de berg waait het niet, en is het dus bloedheet. Het gezoem van de windmolens wordt steeds sterker.  Bijna aan te top is een waterpunt, waar lekker (chloor vrij) water te drinken is. In Ulterga lunch ik met de Duitse Claudia, en een Amerikaanse student. Rond drie uur lopen we Puenta la Reina binnen, waar de herberg al direct in het zicht ligt.

Tot nu toe valt het lopen me erg mee. De stokken helpen echt enorm. Met name bij het dalen. ik heb een klein lullig blaartje, waar ik verder geen last van heb. Ik ben Rennies wel gaan begrijpen. Ik proef de eerste 5 kilometer van iedere dag mijn ontbijt 2 keer ;-) Rennies helpen. Onderweg is zat te koop aan fruit, en dat eet ik een beetje tussendoor.

Eén reactie

mama - 14-06-’09 14:26

hee jan,als toekomstige 55 plusser kan ik je al vast inschrijven voor de nordic walking club van de swon.lopen met stokken wordt een soort verslaving,jij merkt het al op je vijfde wandeldag,je wilt straks niet meer zonder. de bbq was erg gezellig gisteren.de groeten van iedereeen.liefs uit nunspeet

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.