Pieterpad : Laren - Vorden (14km)

De laatste etappe van deel 1! Herfst in de Achterhoek

Vandaag was het mooi weer! Dus mooi de gelegenheid om de laatste etappe van deel 1 van het Pieterpad boekje te lopen. Van Laren naar Vorden dus !

Herfst in Nederland
Vandaag loopt Edith met me mee ! Naast dat het heel leuk is om met Edith te wandelen, is het ook erg handig om met twee auto's naar de eindbestemming te rijden, er een te laten staan om daarna samen met een auto naar het begin te rijden. Dat was Laren in dit geval! 

We parkeerden bij het Kulturhus, deden even koffie bij de Witkamp (met een taartje) en daarna gingen we op pad ! Al snel pakken we de route op, waar ik de vorige keer geeindigd was en liepen eigenlijk al gelijk de bebouwde kom van Laren uit. Via het Lenderink en 'Groot Dochteren'  richting de Dochterense brug. De temperatuur vandaag lopen richting de 15 graden ! We hebben het gewoon warm! 

Nu laten we de landerijen achter ons om de bossen in te gaan. De herfst bied ons plaatjes van mooie paddestoelen, het licht door de gele en oranje bladeren is geweldig! Via kasteel het Enzerinck lopen we de bebossing weer uit, om via een kleine omleiding bij het kasteel Den Bramel uit te komen. Inmiddels is Vorden in zicht. Net voordat we de bebouwde kom inlopen drinken we nog even wat bij Frapant! Een gezellig cafe/restaurantje langs het Pieterpad. De auto hadden we bij het station in Vorden neergezet. Rond 15:30 rijden we weer naar Deventer

Deze etappe loopt tot het landgoed Kasteel Vorden, de volgende keer start ik dus bij het station in Vorden, om wel de hele route te lopen.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.