Wandeldag 3

Roncevalles - Larrasgaina

Slapen met 150 man in een ruimte... Wow wat viel dat mee. Deze herberg wordt gerund door Nederlandse vrijwilligers. Het stel dat er deze keer zat had de boel goed onder controlle. Vier douches, en 150 man die min of meer tegelijk wil douchen.. Het gaat allemaal opvallend goed. Alles was zeer schoon, en toen om 22:00 het licht uitging was het ook ineens stil!

Omdat ik nogal ´licht´ slaap hoorde je soms s´nachts enorm gesnurk, terwijl er ook momenten van totale stilte waren. Om 6:00 werden we gewekt, door een zacht klinkend alarm, waarna 10 minuten later er muziek opging en daarna het licht aanging.

De wandeling van vandaag ging door bosrijk gebied . Het meeste was afdalen, met zo nu en dan een gemene klim. Omdat je niet kon ontbijten in het klooster, heb ik dat onderweg gedaan met Jerome. Een franse Jongen uit Lyon.  Een paar uur later drink ik koffie con lache met een Nederlander en een Fransman.  Het is grappig hoe snel je mensen leert kennen onderweg.

Omdat beide herbergen vol zaten in Larrasgaina slaap ik vannacht in een hotel, in de pelgrimkamer ;-) 26 km vandaag

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.