Redenen om iets niet te doen...

En toen was het warm... een weekje zonder hardlopen gaat best. Het is bijna nooit langer dan een week echt warm in ons kikkerlandje. De tweede week kwam, de derde is alweer hier. Ik  ontdekte dat hardlopen bij temperaturen boven de 25 graden erg zwaar is... Op deze en deze sites kwam ik nog wel wat tips tegen, of ik er wat aan had hoor je nog.

Op dit moment heb ik mijn tijd en tempo op de hardloopband in de sportschool opgeschroeft. (Mijn sportschool heeft een koele lucht ventilatortje op de loopband)  Het is best grappig om te zien dat ik in het begin net de 8,5 km/h 10 min. vol kon houden, en nu 13 km/h kan rennen gedurende een minuut of 8.

Toch mis ik het rennen buiten. Zo s'avonds hier door de weilanden, of over de dijk lopen is toch heel lekker. Ik ga het iig van de week weer oppakken, als het echt heel warm is, gaan we gewoon in tempo naar beneden.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.