Runkeeper Rocks en Evy=lief!

Aangezien de temperatuur weer redelijk is, en ik eigenlijk ook weer zin had om te gaan lopen, ben ik dus weer begonnen ! Het doel is om voor de zomer 10 km te lopen binnen een uur ! Ik ga dat toch weer doen met Evy... Ik heb het geprobeerd met Renate Wennemars, maar het klikt niet zo tussen Renate mij.. 

Misschien heeft het te maken met het commentaar bij de OS van Erben , of ligt het gewoon aan mij. Ik hoop over een paar weken te beginnen met de 10km Podcasts serie. tot die tijd loop ik nog een aantal lessen van de 5km serie, om er weer een beetje in te komen. Na de reactie van Max, ben ik aan het Googelen geslagen en kwam ik bij de Ipod applicatie van Runkeeper terecht.

Hiermee kan ik Podcasts/Muziek afspelen, en daarnaast word via GPS je route geregistreerd ! Op de homepage van Runkeeper, krijg je een eigen ' space' waar je al je verrichtingen kunt bijhouden compleet met statistieken!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.