Evy vs. Renate

Ergens na de zomer vorig jaar, ben ik begonnen met hardlopen. Nu heb ik voor zoiets altijd iets motiverends nodig, en via Andrea, van koenenandrea vond ik Evy. Zoals al eerder geschreven, is Evy een Belgische presentatrice, die een hardloop podcast presenteerde, iets dat heel goed hielp bij mij. In December 2009 loop ik vlot 5km achter elkaar, het heeft dus gewerkt. Nu is het me te koud en glad, dus beperk ik me tot het lopen op een loopband. Toch lijkt het me leuk om straks verder te gaan lopen. Er is een vervolg serie van 5 naar 10 km.

Nu is daar ineens Renate Wennemars. Via 'Dutchrunners', heeft ze ook twee series van podcasts gemaakt, om ons te helpen met het hardlopen. Ik snap dat ook best. Erben is gestopt, RTL Travel is al bezet, en  de kinderen zijn groot genoeg om er wat bij te gaan doen. 

Maar dan nu het dilema.. Loop ik met Evy, de schattig pratende belgische, of kies ik voor provincie genote Renate Wennemars ? Keuzes, keuzes...

drie reacties

Andrea - 14-01-’10 21:04

Evy rules….maar alleeee….ik ben fier op u! Dat klinkt beter als eeehhhhh, leup is efkes wat harder en nich opgehhhmmm!
Ik wist het wel!

max - 19-01-’10 19:56

Er zijn er nog meer zonder stem ertussendoor maar wel met goede muziek. Maar misschien ga je straks ook wel gewoon zelf schema’s lopen, dus ik zou me niet te druk maken over het soort schema dat je nu gaat volgen voor de 10 km. De stap van 5 km – wat je nu doet – naar 10 kan je makkelijk ook zelf doen en sneller ook nog dan het evy schema. Renze!

Frank (E-mail ) - 19-01-’11 17:02

Ik heb ook met Evy gelopen, maar zij gaat maar tot de 10 km.
Renate heeft nu een serie tot de 15 km en daar ben ik nu mee bezig.
Persoonlijk vind ik Evy prettiger klinken maar ach ja met Renate lopen valt eigenlijk wel mee. Het was even wennen dat wel.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.