Hardlopen

met Evy Gruyaert

Via Andrea van www.koenenandrea.nl kwam ik terecht bij de podcasts van Evy Gruyaert. Evy is een Belgische dame die via onze Belgische omroep, een serie podcasts heeft gemaakt, waarmee je binnen 10 weken 5 kilometer zou moeten kunnen lopen. Of het gaat werken weet ik niet, maar het werkt erg motiverend in ieder geval.

Die Belgische vrouwen stemmen hebben gewoon wat. Op de een of andere manier luister je daar wel naar. Dat moet ook de reden zijn, dat het merendeel van de Nederlandse mannen, een vlaamse vrouwen stem, als navigatie stem, voor de TomTom kiest!

Evy wisselt muziek af, met bemoedigend commentaar ' Ik ben fier op u' , enne 'we bijna op de helft' . Ook vertelt ze wanneer je wandelen mag, en weer mag gaan rennen .

Voor de Podcasts moet je even zoeken, maar ze zijn te vinden !

vier reacties

Andrea - 02-10-’09 23:40

Good luck!!! Het werkt echt…maar jij hebt zo’n bere conditie naar die onwijze wandeltocht! Moet goed komen…en ja, ze is verslavend! Eergisteren 4 × 8 min gelopen!

rudy kaals (URL) - 19-10-’09 11:22

Wat ontzettend cool! Alleen al vanwege het woord fier zou ik weer beginnen. En die Evy.. is Herman Brusselmans daar niet een beetje verliefd op geweest?

Andrea - 15-12-’09 12:30

Jan, het moet ook mogelijk zijn om de versie tot 10km ook te downen. Dat moet een stuk gezellig zijn, denk ik zo!

max - 19-01-’10 19:55

Ik lees dat je inmiddels al de 5 km gedaan hebt. Goed! Ik ben ook bezig met de 2e serie hoewel ik zelf meestal loop inmiddels en ook gewoon tweemaal 5 km achter elkaar ren nu met 500 meter wandelen ertussendoor. Op de loopband dan wat intervalletjes om snelheid te trainen. Succes met het vervolg!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.