Het einde van de wereld

Finstere

Na twee dagen Santiago, ben ik met Rachel en Pascal door gelopen naar Finistere.. Wat ooit als het eind van de wereld werd beschouwd. De route er naar toe, is zo vreselijk mooi.. De drukte is compleet weg, de herbergen zijn schaars, knus en klein.. We sliepen naast een waterval, in een leeg schoolbouw, en hadden met z'n 3' en een prive kamer in een herberg. In vier dagen liepen we naar Finistere, waar we de 4e dag heel laat aankwamen. We namen lange pauzes, zwommen, picknickten en begrepen dat het bijna voor bij was.

Daar checkten we in een hostel met het mooiste uitzicht. We verbranden onze kleren, en bleven twee dagen daar. daarna zijn we met de bus naar Santiago teruggereden. Pascal en Rachel reisden door naar Porto. Ik zelf ben nog een dagje in Santiago gebleven, en daarna terug gereisd naar Nederland. 

Spanje U was fantastisch!

Inmiddels is het werkende leven ook weer begonnen. Nog steeds kijk ik elke dag naar de foto's en ben sommige momenten nog steeds aan de wandel.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.