Wandeldag 34

Melide -) Pedrouzo

Pascal en Rachel hebben me gisteren ingehaald, en zitten voor me. Ik voel me vandaag super en geef gas. Helaas is het zaterdag en dan zijn de meeste barretjes niet vroeg open. Pas in Boente vindt ik een barretje wat net open gaat. Ik neem daar even lekker de tijd, om te ontbijten. Na een halfuurtje hoor ik ineens ' Jan!' . Als ik omhoog kijk zie ik Pascal! Hij en Rachel slapen boven de bar!

Pascal vertouwt me toe, dat hij Rachel wel erg leuk is gaan vinden. Hoe lief, ondanks het leeftijds verschil zijn ze een leuk setje. Pascal fietst vooruit hij wil wat dingen bekijken, en ik ga samen met Rachel op pad. Onderweg vertrouwt ze me toe, dat ze Pascal meer als een goede vriend ziet, dan als haar vriendje ;-) Wat een ontwikkelingen ineens.

We lopen en praten over van alles die dag. Ik loop 34 Km , en het gaat super. Pascal rijdt al door naar Santiago. Rachel en ik slapen in Pedrouzo-Arca. We geven er allebei de voorkeur aan om alleen in Santiago aan te komen, en spreken af om elkaar na de zondagmis in Santiago weer te zien.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.