Wandeldag 32

Porto Marin -) Palas de Rei

Ondanks de vele mensen op de camino, kom ik vandaag weer veel bekenden tegen. Raar hoe je elkaar soms een aantal dagen niet ziet, en dan uiteindelijk elkaar weer tegen het lijf loopt.

Ik ben vanochtend op tijd gaan lopen. Via een alternatieve voetgangersbrug loop ik weg over het stuwmeer de bossen in. Het lopen gaat er goed vandaag, ondanks dat het laat was gisteravond. Rachel en Pascal willen uitslapen, en die laat ik dus achter me.

Mooi op tijd stop ik met wandelen. Ik neem een bed in ' la Cabana'  een nieuw soort van particiuliere Herberg. Pascal en Rachel, slapen 7 km achter me. s' avonds hoor je overal gitaar spelen hier. De grote groepen pelgrims die alleen de laatste 100 km lopen, hebben vaak hele avond programma's. Het klinkt wel mooi, al versta ik er niets van ;-)

drie reacties

mama - 14-07-’09 12:41

hee jan,het is je gelukt binnen de tijd die je er voor had uitgetrokken.of je een pelgrim hoort te feliciteren weet ik eigenlijk niet maar wij vinden het hardstikke goed van je!!dat je niks wist te biechten is volgens mij een goed teken, geniet van je laatste vakantie dagen maak er wat moois van,groetjes uit nunspeet

Jel (E-mail ) - 15-07-’09 19:36

Oh jeetje wat mooi! (Afscheid nemen wordt moeilijk..

A.s. zaterdag 25 juli is de naamdag van onze Sint Jakob.
We gaan handmatig de klokken luiden op de luizolder van de Jacobikerk in Utrecht. Ik geef een extra zwieper namens jou!

Tessa (E-mail ) - 17-07-’09 11:42

Jemig de pemig, hoe ver heb je gewandeld???!!! Allemachtig indrukwekkend!! Stoer joh! Wauw lijkt me een goed gevoel als alle toeristen voor jou uit de weg gaan… Well done mate!!!!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.