Wandeldag 30

Fonfria -) San Mamede

Vandaag ontbijt ik met Rachel in de herberg. Rachel komt altijd laat op gang, en voor haar is het dan ook erg vroeg. Om 8:00 ga ik op pad. Het lopen gaat lekker, het is relatief rustig, en ik loop dan ook gedeeltes alleen. Onderweg tijdens de nodige stops, kom ik de inmiddels nodige bekenden tegen. Het weer is licht bewolkt en dat maakt het lopen super! Net voor Sariria stop ik. Sarria is voor veel Pelgrims een startpunt. En er gaan verhalen dat er morgen, honderdeb mensen starten. Het wordt dus moeilijker om een bed te krijgen.

Dat blijkt die avond al gelijk. Overal zijn de particuliere herbergen al volledig volgeboekt, en de gemeentelijke herbergen kunnen de drukte niet meer aan en lopen overvol. In San Mamede vindt ik een bed, in een prive kamer in een herberg. s´avonds vullen twee autobussen de normale slaapzalen. Pascal en rachel vinden een bed ergens voor San Mamede.

s`avonds eten we met z´n allen in de herberg. Het is zoals altijd gezellig. Ik ontmoet twee Poolse dames, en we vermaken ons met een nest kittens die bij de Herberg wonen ;-)

Eén reactie

Wim (E-mail ) - 11-07-’09 17:21

Ja wandeldag 30 en dan …

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.