Wandeldag 24

Hospital de Orbigo - Astorga

Wederom op tijd vertrek ik! Ik loop via Villares de Orbigo naar Santibanez de Valdeiglesias. Daar stop ik voor ontbijt. Als ik net aan de koffie zit hoor ik ineens ´Hola Jan´! Daar komt Pascal voorbij rijden. Hij doet mee met ontbijten. Na een kop koffie de gebruikelijke toast gaan we weer verder. Hij op de fiets en ik lopend.

Een uurtje later hoor ik gezang. Daar zit Pascal met allemaal Pelgrims om hem heen te zingen! Hij heeft een mini gitaartje en kent uit elk land wel een liedje. We zingen met z´n allen. Ik natuurlijk Jaques Brell met Amsterdam, en mannen met baarden (Remember Dokkemert ;-))

Ook kom Sally daar aangelopen. Na een paar Australische liedjes loop ik met Sally verder. Drie km voor San Justo de la Vega, staat ineens midden op de vlakte naast een oude schuur een gedekte tafel. Met allelei lekkere dingen erop. Meloen, ander fruit, koud water, en andere sapjes. Wederom een Doniativo punt. Een engels sprekend meisje, staat er achter en deelt uit. Geweldig !

Nadat we zijn bijgevoerd, lopen we naar Astorga. Als we door hebben dat daar een chocolade museum is, moeten we daar natuurlijk naar toe. Je kunt daar alle soorten chocola ook proeven !

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.