Wandeldag 19

Carrion de los Condes -) Terradillos de los Templarios

Een etappe om na te denken, schrijft de ANWB in het boekje. Het mooie van deze etappe was de weg. Zover je voor uit kijken kunt zie je weg. Een recht spoor, van Pelgrims pad. Daarnaast ben je 17 km op jezelf aangewezen want er niets. Geen water, op twee vervallen picknick plekken na helemaal niets.

Het weer zit mee vandaag. Het is een beetje bewolkt. Als de zon even door het wolkendek heen breekt, voel je direct hoe vreselijk warm het hier kan worden, bij een fel blauwe lucht. Ik voel zelfs iets wat op een briesje wind lijkt. De enorme windmolens aan de rechter kant staan stil.

Na twee uur lopen meen ik iets van BBQ geurtje te ruiken. Het moet verbeelding zijn, want hier is niets. Het is ook gelijk weer weg, hier is alleen weg meer niet.. Een kwartiertje later zie ik net buiten het pad, iets wat op een 'bosje'  lijkt, schaduw! das best even lekker! Ales ik dichter bijkom zie ik iets wat lijkt op parasolletjes ?

Het zal toch niet ? Een paar slimme ' locals'  verkoopt daar fris, koffie en... worstjes van de BBQ op een broodje ! Geniaal! Omdat je lokaal ondernemerschap altijd moet stimuleren wordt ik dus gelijk klant. Meer bekenden kom ik daar tegen, ik blijf een halfuurtje hangen, en ga weer verder.

Ruim voor 12.00 ben ik in Calzadilla de la Cueza. Na een korte koffie stop loop ik verder. Drie uur later stop ik in Terradillos de los Templarios. Tijd om te stoppen, dus tijd voor een biertje..

twee reacties

eef v d pol (E-mail ) - 30-06-’09 14:22

hoi jan
ben je nog steeds aan het nadenken ik mis je wanelverhaaltjes,gelukkig is het hier ook niet koud,28graden ongeveer dus dat zit wel goed.
groetjes uit putten
henk eef en de restvan de fam

Jan - 02-07-’09 09:50

Hee !! Ik ben er weer. Even geen internet in de buurt!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.