Wandeldag 18

Fromista -) Carrion de los Condes

Graan, graan en nog eens graan. Zover je kijken kunt. Deze etappe gaat voor een groot gedeelte langs de autoweg. Gelukkig kun je een stuk ' alternatief'  omlopen, en dat doe ik dus ook. Hier loop ik zo goed als alleen, en dat is soms best lekker.

Als ik Villovieco inloop kom ik een ' zwerm'  zwaluwen terecht. Ze zijn zo brutaal dat ze tussen mij en m'n wandelstokken doorvliegen. De wind van hun hun vleugeltjes voel ik langs mijn benen. Te gek!

In Villarmentero de Campos drink ik mijn bakkie Cafe con Leche, bij de plaatselijke herberg. Ik raak ik gesprek met een aardige Duitse. Omdat het nog maar 2,5 uur is naar de eindbestemming van vandaag doe ik rustig aan. Toch ben ik voor 12>00 ingechecked en gedouched, en mijn wasje hangt alweer op de lijn.

O ja of mij broeken worden groter of ik krimp. Ik heb vandaag een tweede gaatje bij moeten prikken in mijn broekriem. Ook heb ik vandaag de band van mijn rugzak moeten bijstellen. Logisch omdat je loopt zul je denken. Toch werk ik enorme hoeveelheden calorien naar binnen. Ik drink minimaal 1,5 liter bier oper dag, vaak een halve fles wijn, en cola (geen light).

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.