Wandeldag 17

Castrojeriz -) Fromista

Vanochtend zowaar ontbijt voor ik start! Deze Hostal heeft een ´automatisch´ ontbijt. De koffie machines starten op tijdsklokken, en de oventjes om je brood te toasten ook.  Ik pik wat verpakte cakejes mee voor onder weg.

Vandaag begint met een steile klim. Direct na Castrojeriz. Vandaag voel ik me super. In Sambol heeft de Japanse mevrouw iets op m´n rug gesmeerd, en sindsdien voel ik niets meer. Verder zijn mijn voeten zwaar aan het genezen. Voor deze klim staat een uur. Ik wil eens kijken wat er gebeurd als ik gas geef.

In 35 minuten sta ik boven, en heb niet eens het gevoel dat ik moe ben. ik denk dat dit conditie is ;-) een uurtje verderop zit een bron. daar kan ik chloor vrij water drinken. Als ik daar aan kom, staat er een tafeltje met fruit koffie, bier en cola.  ik wil hier een sinasappel en een banaan kopen, Als ik vraag wat het kost wijst de man op het Doniativo bordje. (Vrijwillige bijdrage) Iets wat je bij het herbergen ook ziet in dit gedeelte van Spanje.

Onderweg kom ik weer Tommy tegen. Het wil niet vandaag met hem. Hij kweekt een enorme blaar op zijn voet, omdat hij zonder sokken in sandalen wil lopen. Ik leg een katoenen drain aan door de blaar (in de betadine gedoopt natuurlijk) Pleister erop en hij kan weer.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.