Wandeldag 14

Ages - Burgos

Na verhaaltjes over mooie akkers, bloemen vlinders en geuren, nu wandeldag 14... Deze etappe voert door vervallen dorpjes, waarvan het merendeel ook nog eens leeg staat. Ook is hier het beruchte ´bus gedeelte´.. Omdat je nogal lang door een Industrie gebied moet lopen, is het geoorloofd, om hier de bus te nemen...

Nee dus... Dat ga ik niet doen. Trouwens het is zwaar overdreven, ik hoorde dat je wel 2 uur door een industrieterein  zou moeten lopen, mijn ANWB boekje zegt korter trouwens. Al met al loop ik een uurtje door een vooral leegstaand Industrie terein. De crisis is ook niet aan Spanje aan het voorbij gaan. Veel panden staan leeg, het merendeel, ik schat zeker driekwart!

Om 11.30 loop ik Burgos in (de stad dus) Ik check in voor een belachelijke lage prijs in een 4 sterren hotel. Soms moet jezelf trakteren! Na al die douches eindelijk een bad!

s´Middags loop ik richting de Cathedraal. Zaterdag is de dag om te trouwen in Spanje.. Bij de 3 monumenten waar ik langsloop staan de trouwauto´s op elkaar te wachten. Ik koop ontbijt voor morgen, ik wil er vroeg uit, en om 6:00 serveert het 4 sterren hotel geen ontbijt

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.