Wandeldag 13

Van Belorado -) Ages

Vanochtend om 6:00 opgestaan. Bij de herberg waar ik slaap kun je om 7:00 ontbijten, en ze hebben een echt espresso apparaat, dat wordt dus eerst ontbijten. Het is super mistig vandaag. En koud. dat wil zeggen de 12 graden wordt niet gehaald. wat een verschil met gisteren!

In Tosantos loop ik Dominique (studen VS) en zijn Duitse Camino vriendinnetje tegen. We drinken samen koffie, en eten wat. Ook loop ik de Franse mijnheer, met dochter en ezel tegen het lijf. We kletsen wat eten appels, en gaan uiteindelijk verder.

Het laatste gedeelte van deze etappe bevat een stijle klim, door een bos. de vergezichten die ´beloofd zijn´ gaan we niet zien.. het is te mistig. Wel is het lopen hier nu erg bijzonder, zowel links als rechts van je is niet verder te kijken dan 20 meter. Alle spinnewebben worden verraden, door de kleine waterdruppeltjes die daar aan hangen. De vogels zijn muisstil, alleen het getik van m´n stokken hoor ik. Ook dit is de Camino.

Onderweg kom ik Amerikaanse student Tommy tegen. We lopen samen het laatste stuk, drinken net voordat we Ages in lopen een Colaatje, en spreken s´avonds af voor eten.

twee reacties

Wim (E-mail ) - 20-06-’09 11:44

Volgens mij zit je lekker in het ritme, Ben benieuwd of je jezelf al echt bent tegen gekomen. Wel leuk om te lezen hoe gedetailleerd je sommige dingen niet waarneemt :-).

Hier in Noord Holland is alles strak aan de band.

steunpunt Jel (E-mail ) - 20-06-’09 13:01

He pelegrino! Goed bezig hoor. En super dat ik nu eens jouw verhalen kan lezen! Ik herleef mijn camino dankzij jou. Je hebt zelfs de zelfde massagedouche benut geloof ik;) Keep on walking! Ultreya! X ps vergeet Sanbol niet!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.