Wandeldag 12

Santa Domingo de la Calzada -) Belorado

Toen in gisteravond van het internet cafe naar de herberg liep voelde ik dat mijn rug stijver en stijver werd. Tijd voor een alternatief plan b. ik SMS met steunpunt Jel, over de herberg in Granon. Het daar overnachten schijnt een ware belevenis te zijn. Deze herberg wordt gerunt door Duitsers, en heet de meest sfeervolle te zijn, op de hele Camino. Als het morgen niet gaat, stop ik daar (uurtje lopen) en rust daar een dagje uit.

s´Ochtends als ik op sta gaat het een stuk beter. Met m´n rugzak op heb ik bijna geen last, en ik ga op pad! Ik ben al vroeg in granon. de eerste bar gaat open en na mijn vertrouwde ontbijtje loop ik dus verder. Vandaag komen we lkangs allemaal kleine plaatsjes. Iedere twee uur minimaal langs een. das best lekker. je kunt dan even wat drinken, wat bijkletsen met bekenden die daar ook even stoppen. Helemaal goed.

Het stuk van Villamayor de Rio -) Belorado is het zwaarst. De zon schijnt maximaal, er is geen wind en nergens schaduw. iets voor 13:00 zie ik de eerste Herberg. Hier zijn losse kamers te krijgen met ´Massage douche´ Dat gaat mijn rug zo fijn vinden :-)

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.