Wandeldag 11

Najera -) Santa Domingo de la Calzada

Vanochtend als ik op sta voelt m´n rug niet ok. Stijf. Mag ook wel denk ik na 10 wandeldagen. Meestal krijg je de tweede en derde week van allerlei kleine ongemakken. Dat klopt dus ook al ;-) De drain met een katoenen draadje die ik door m´n blaren heb gelegd werkt perfect (bedankt Jel) Iedereen kijkt er met bewondering naar ;-)

Na de wijnvelden voer de route van vandaag door de graan/koren velden. Grappig om te zien is dat niet alles even ´ver´ is. Zo staan er goudgele velden, maar ook nog hele groene velden. Er zitten trouwens vandaag een heel aantal klimmetjes in de route. Ook zie je op dit gedeelte hoe vreselijk veel Duitsers de Camino lopen. Hape Kerkeling heeft heel wat aangericht met z´n boek.

Net voor tweeën loop ik Santa Domingo de la Calzada binnen. Ik loop linea recta na de eerste herberg, en besluit dat deze dag erop zit. Het is 14:00.

Eén reactie

mama - 18-06-’09 15:00

he jan, stijve rug krijg je weer soepel door in de kathouding hol en bol te worden maar dat weet je vast nog wel.sterkte en hou de moed er in.groeten uit nunspeet

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.