Wandeldag 9

Viana -) Logrono ´Het ritme van de Camino´

Vanochtend was ik al weer vroeg wakker. heel langzaam neemt het ritme van de Camino mijn eigen ritme over. Toch ben ik rustig begonnen vandaag. Omdat in deze herberg de stappelbedden tot 3 hoog reiken, is er op de begane grond niet gek veel ruimte. Toen links en rechts van mij een bed leeg was, was er plek voor mij. Het lukt me nog om voor 6:30 buiten te zijn. Viana loop je dus heel mooi uit. Via de oude stad, langs volkstuintjes, en een schitterend nieuw aangelegd park loop ik richting Logrono. Ik wil daar een soort van halve rustdag in lassen zowieso om de stad te bekijken. Na twee uurtjes komt Logorno al in zicht. Langzaam begint het regenen. Bij het eerste barretje stap ik voor m´n ontbijtje, met cafe con leche natuurlijk. Als het een beetje opgeklaard is ga ik op zoek naar een slaapplaats. De herbergen zitten nog dicht, en ik wil ook wel eens alleen slapen, en een uur onder de douche staan. Kortom op zoek naar een hotelletje.

Ook dat is snel gevonden. Ik check in, neem m´n douche (van een uur) en ga de stad in. Al snel loop ik de eerste bekenden weer tegen het lijf. Op de Camino loop je vaak alleen, maar echt alleen ben je nooit. Ik lunch met een Amerikaanse, eet natuurlijk weer tapas. Dit is wel vol te houden zo. Bij de herbergen moet je altijd om 21.30 binnen zijn, een hotel heeft die regels niet. Toch merk ik dat ik moe ben rond 21:00 Het ritme, van de Camino neemt langzaam over..

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.