Wandeldag 8

Eindelijk blaren! Los Arcas -) Viana

Vanochtend al vroeg op pad. Wekker stond om 6:00 en om 6:15 ben ik al weg. Deze slaap gelegenheid bood geen mogelijkheid tot ontbijt. De eerste barretjes gaan waarschijnlijk om 8:00 open, wat mooi uitkomt want het is ongeveer twee uur lopen naar Torres del Rio. Ik hoor de kerkklokken slaan als ik het dorpje in zicht krijg. Precies naast de route vindt ik een echt spaans barretje, en zo zit ik om 8:15 aan m´n ontbijt. Cafe con Leche, en een broodje ham kaas. Lekker na twee uur lopen.

Na het ontbijt is het nog dik drie uur lopen naar Viana. Mijn eindpunt voor vandaag. Deze wandeling valt licht tegen want ik voel de eerste echte blaren opkomen. Zolang je loopt heb je er niet eens echt veel last van, met name bij het starten en stoppen, klimmen en dalen voel je het even. Vanavond maar eens even prikken.

Ik slaap vanavond in de stadsherg, om een slaap zaal met nog 20 mensen. de stappelbedden zijn hier 3 hoog, ik slaap gelukkig onder op ;-)

Heel langzaam naderen we ook het gedeelte van Spanje dat bekend staat om z´n Tapas. Zalig.. ik ben echt alle barretjes afgeweest, en de meest verukkelijke combinaties geprobeerd. toen ik net een bar voorbij liep, riep de eigenaar me naar binnen, en kreeg ik er weer twee voorgezet. ´on the houz´ zei de man, echte liefhebbers haal je er zo uit. ;-)

Eén reactie

Henk-Jan, Edith & Jonah - 14-06-’09 22:11

Wat leuk om je wandelbelevenissen te volgen op internet. Alleen jammer dat je daardoor wel de hele gezellige BBQ hebt gemist. Volgend jaar beter.
We zullen je site nu ff wat vaker checken om te kijken waar je uithangt.

Groeten uit Amsterdam.
Henk-Jan, Edith & Jonah

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om SPAM te voorkomen, wordt deze ietwat domme vraag gesteld
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.