Grooveshark

12
09
2010

Afgelopen week in mijn vakantie, attendeerde iemand mij op grooveshark. grooveshark is een online GRATIS muziek dienst, waar je kunt zoeken, naar nummers, playlisten kunt maken, en bekijken van andere gebruikers. Deze muziek kun je dus streaming afspelen, in prima kwaliteit! Je hebt dus overal waar je een internetverbinding hebt, toegang tot miljoenen nummers, en je kunt deze nummers afspelen. Ideaal voor op je werk op of vakantie dus.

Runkeeper Rocks en Evy=lief!

04
04
2010

Aangezien de temperatuur weer redelijk is, en ik eigenlijk ook weer zin had om te gaan lopen, ben ik dus weer begonnen ! Het doel is om voor de zomer 10 km te lopen binnen een uur ! Ik ga dat toch weer doen met Evy... Ik heb het geprobeerd met Renate Wennemars, maar het klikt niet zo tussen Renate mij.. 

Misschien heeft het te maken met het commentaar bij de OS van Erben , of ligt het gewoon aan mij. Ik hoop over een paar weken te beginnen met de 10km Podcasts serie. tot die tijd loop ik nog een aantal lessen van de 5km serie, om er weer een beetje in te komen. Na de reactie van Max, ben ik aan het Googelen geslagen en kwam ik bij de Ipod applicatie van Runkeeper terecht.

Hiermee kan ik Podcasts/Muziek afspelen, en daarnaast word via GPS je route geregistreerd ! Op de homepage van Runkeeper, krijg je een eigen ' space' waar je al je verrichtingen kunt bijhouden compleet met statistieken!

Dropbox

Verschrikkelijk handig

23
01
2010

Download Dropbox, maak gratis een account aan en je krijgt een ruimte op een server toegewezen. Koppel een andere computer in huis aan dezelfde Dropbox, en beheer vanaf twee of meer computers dezelfde bestanden. Je kan er ook voor kiezen om een map te delen met collega's of vrienden. Superhandig. Het enig wat in mijn leve nog ontbreekt is een real life Dropbox :) via : www.charisrooda.nl